Kurv

Ingen varer i kurven.

Handelsbetingelser for staywired

nonstop Systems ApS
CVR: 21 52 85 01
HI Park 399
7400 Herning
Danmark

Generelt
Ved at afgive en bestilling hos Staywired bekræfter du at have læst og accepteret disse handelsbetingelser.

Produkter og Priser
Alle priser er angivet i DKK og er inklusive moms. Vi forbeholder os retten til at ændre priser uden forudgående varsel.

Bestilling
Bestillinger kan foretages på webshoppen 24 timer i døgnet. Efter bestilling modtager du en ordrebekræftelse via e-mail.

Betaling
Betaling kan ske med de betalingsmidler, der er angivet på webshoppen. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Levering
Levering sker til den adresse, du har angivet ved bestillingen. Leveringstid kan variere afhængigt af produkt og lagerstatus.

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. For at gøre brug af fortrydelsesretten skal du meddele os indenfor fristens udløb.

Reklamationsret
Der ydes 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Dette omfatter fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved normal anvendelse af produktet.

Persondata
For at handle hos Staywired skal du oplyse navn, adresse, e-mail og andre relevante leveringsoplysninger. Disse oplysninger behandles fortroligt og deles ikke med tredjeparter, undtaget i forbindelse med levering.

Ændringer
Staywired forbeholder sig retten til at ændre i handelsbetingelserne uden forudgående varsel. Den til enhver tid gældende version vil være tilgængelig på webshoppen.