Kurv

Ingen varer i kurven.

Blog Posts

Unikke Kabelskjulere til kontor

Dine kabler kan udsættes for brud og skader, hurtigt forringes og blive ubrugelige hvis du ikke beskytter dem. Som et resultat af brud på ledningerne, kan de i nogle tilfælde ikke overføre tilstrækkelig med energi. Eller der kan være mangel på kontakt i kablerne, og som et resultat af dette, kan dine forskellige elektroniske genstande, som f.eks. bærbare computere, desktops, mobiltelefoner fejle, eller helt stoppe med at virke – De kan i værste fald kortslutte, og hvilket kan føre til opstå ildebrand brand på kontoret!

Som et resultat af vores løsningsorienterede indsats for sådanne problemer, begyndte vi at undersøge, og sidenhen producere kabelbeskyttere som på en ikke-påtrængende måde beskytter dine kabler og enheder.

Takket være de kabelbeskyttere som vi producerer, vil både dine kabler og dine enheder forblive sikre og beskyttede. Og som en ekstra bonus, så vil rodet, og det skjuskede indtryk på kontoret eller i dit hjem også forsvinde!

Med vores unikke kabelskjulere sikrer du dig, at dit kontor er i perfekt harmoni! Og dét uden at bruge hverken lim, eller andet former for søm eller skruer. Vores kabelskjulere findes i flere forskellige farver, og i mange forskellige længder, så du kan nemt finde den der præcist opfylder dine behov.

– Under helt specifikke omstændigheder hvor vores udvalg ikke 100% dækker dit behov, så er det også muligt at ringe eller skrive til os, hvor vi sammen kan undersøge mulighederne for at producere en kabelskjuler i præcist den farve eller længde som du har brug for.

Vores unikke kabelbeskyttere, der er lavet af tykt stof med lynlås, og som er designet i Danmark under navnet staywired, er ultra enkle at installere.

Vi modtager ikke kun ordrer fra Danmark, men også fra flere andre europæiske lande, herunder især Tyskland – og grundet den store efterspørgsel vil vores salg i nærmeste fremtid også blive udvidet til andre lande i EU.

Hvis du ikke er helt afklaret med hvilken farve, eller længde der vil opfylde dine behov bedst, så har vi en hér kabelskjuler-startpakke til kun 199,- indeholdende flere forskellige længder og farver, som du kan prøve med.